Qui som

L’Atzuvieta és una consultora especialitzada en el desenvolupament de les capacitats endògenes del territori a través de diversos vectors d’intervenció pública i comunitària. Partint de la comprensió i anàlisi de la realitat del País Valencià, plantegem la necessitat de desplegar línies d’acció de caràcter multidisciplinar dirigides a fomentar la potencialitat econòmica i cultural del nostre territori.

L’objectiu d’aquestes intervencions són la implementació d’un model de desenvolupament capaç d’establir les bases d’un nou paradigma social, econòmic i polític favorable a la gent que habita el propi territori.

Que fem

L’equip que conforma l’Atzuvieta compta amb diversos perfils professionals relacionats amb l’economia, l’anàlisi sociopolítica i espacial-territorial, l’assessorament cultural, entre d’altres.

Aquesta diversitat permet concebre i implementar polítiques públiques i plans comunitaris des d’una escala local i regional. El caràcter multidisciplinari del nostre equip dota aquesta consultora d’un gran ventall d’àmbits d’actuació complementaris, capaços de plantejar i abastar solucions multiescalars als reptes que assetgen el nostre territori, amb especial atenció als efectes que les dinàmiques turístiques i migratòries tenen sobre l’entorn més immediat.

Des de la doble activitat de l’anàlisi i la consultoria, l’Atzuvieta ofereix serveis a administracions, institucions públiques i privades, empreses privades, espais de recerca i pensament i organitzacions socials.

Actualment l’Atzuvieta compta amb les següents línies de treball:


Consultoria territorial

  • Planificació i desenvolupament territorial
  • Assesorament comunicatiu

Cultura 360

  • Gestió cultural
  • Productes culturals

Comunicació i afers públics

  • Comunicació i xarxes socials
  • Estratègia i afers públics

Que és l’Atzuvieta

L’Atzuvieta és un despoblat morisc al terme municipal de la Vall d’Alcalà (la Marina Alta), abandonat després de l’expulsió en 1609, que constitueix un dels vestigis millors conservats de com era un poble andalusí a casa nostra. De fet, moltes valls de la muntanya valenciana no han recuperat encara, en ple segle XXI, la població que tenien a principis d’aquell traumàtic segle XVII.

La tria com a nom no és atzarosa: per nosaltres l’Atzuvieta representa la construcció d’un País Valencià que afronta els elements problemàtics del passat i el present -els oblidats, el món rural, l’interior- per construir un futur més inclusiu. I a això volem contribuir.

Comments are closed.