Consultoria territorial

Atzuvieta creiem que els llocs són espais vius i tenen consciència; el nostre propòsit és ajudar-los a créixer. Treballem al costat de responsables públics i de la societat civil per fer germinar el potencial dels territoris i de la nostra gent.

Pla Estratègic de Reconstrucció

Una nova crisi està fent estralls en la nostra societat i el nostre sistema productiu. Ajudem els Ajuntaments i les comunitats locals a repensar-se participativament: perquè ens cal una economia al servei de les coses importants, cal dissenyar-la i gestionar-la entre tots. 

Ambaixadors Plus

Recull l’experiència en promoció urbana P2P -de persona a persona- de les ciutats i regions europees més avançades per explicar als nouvinguts i visitants qui som i què fem els valencians: busquem les fórmules per convertir les veïnes i veïns en els millors ambaixadors del territori.

Treballs previs

  • Informe “Comunitats transnacionals i transformacions del treball a l’era de la globalització” (SERVEF-LABORA, 2018) Informe complet
  • Informes jurídics i elaboració de proposta de Llei Valenciana de Diputacions Provincials (Corts Valencianes, 2018)
  • Estudi de Consultoria per a la identificació i dinamització dels agents turístics vinculats directament i indirectament a la gestió turística a l’Horta Nord” (2018)
  • Pla Estratègic Territorial El Verger-Riu Girona (2019)
  • Estudi de dimensionament d’habitatges turístics a Xàbia (2020)

Comments are closed.