Cultura 360

Cultura és un terme polisèmic i d’un abast ample; a Atzuvieta ens agrada entendre-la com al resultat de l’acció de cultivar. Concebem productes nous de la mà dels sectors culturals valencians, construïm espais d’encontre i els ajudem a créixer. 

L’encantada: Literatura al carrer

Proposem una fira de caràcter anual, focalitzada en una plaça o espai obert on s’instal·laria el recinte de la Fira, i a celebrar en un dia de cap de setmana o festiu.

La programació de la Fira és diürna, i està pensada per ser complementària a l’oferta cultural tradicional, que tendeix a desenvolupar-se de vesprades, així com sobretot resultar accessible a les famílies.

El dia clourà amb una actuació musical, que tendirà a tenir una temàtica tradicional valenciana i aprofundint en els valors i identitat de la Fira.

Videoclips

Entre els videos realitzats per Atzuvieta es poden trobar els «Videoclips confinats» del cantant valencià Jonatan Penalba.

Mediterrània Show

Mediterrània Show pretén satisfer les expectatives del públic i emmarcar la cultura valenciana com una experiència integral, com a part de la tradició mediterrània i ibèrica.

Concebem tant la música com la gastronomia com a part d’un fenomen contemporani de construcció col·lectiva de la identitat, i sobretot en com s’han adaptat i recodificat en les últimes dècades i anys, com les maneres de fer antigues encaixen en el relat contemporani i les característiques de la societat valenciana del segle XXI.

Comments are closed.